sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Hyvää halloweenia


Pällistelin ja palelin kylmästä ohuessa vaatetuksessa pari viikkoa sitten mallina eräälle paikalliselle kuvaajalle. Joonas elikkä tässä tilanteessa kuvaaja, oli hyvin mukava ja aika meni rattoisasti. Hän herrasmiehenä haki minut jopa kotiovelta ja lähdimme autolla päristelemään kohti kuvauspaikkaa mitä hän oli alustavasti miettinyt. Aivan suunniteltuun paikkaan emme päässeet, mutta kuvauspaikkamme löytyi kuitenkin hyvin läheltä alkuperäistä paikkaa. Leiriydyimme ihanan koivikon viereen ja lähdimme katsomaan sopivaa paikkaa puiden lomasta. Joonas viritteli jalustat, salamat ja kameran, kunnes aloimme töihin.
Tutustumis kierros oli kyseessä joten mitään kummoisempaa emme tehneet tälläkertaa ja metsässä emme olleet kuin parisen tuntia. Todella kivoja, synkkiä ja tunnelmallisia kuvia saatiin ja sellaisia haimmekin.
Mitään kummempaa en taida tästä kirjoitella paitsi sen, että oli muuten aivan pirun kylmä vaikka pakkastakaan ei vielä ollut! Onneksi oli oma viltti mukana minkä kanssa pystyi välillä lämmittelemään. Kotiin päästessä lämmin suihku ja tee eteen, nam.
Kaksi alinta kuvaa olen jälkikäsitellyt hieman itsekkin, jotta saatas jotain halloweenin kunniaksi. Meitä kun ei mihinkään pippaloihinkaan kutsuttu. Mä niin rakastan halloweenia. Kukaan ei sitä taida ymmärtää. Omia juhlia ei myöskään pidetty koska ei kukaan olisi kuitenkaan tullut.




Kameran takana J.Ahtikallio Photography, kiitos mahtavasta illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti