maanantai 7. elokuuta 2017

Freak

Arto Tapio
 Maskeeraus on yksi, en sanoisi kuitenkaan vielä vahvuuksistani. Kuitenkin itseoppineena voi olla tyytyävinen kun kuulee kehuja kädenjäljestään.
Jyväskylän kuvaajat & mallit facebook ryhmä järkkäsi kuvausillan isolla porukalla, päätin panostaa ja lopputulokset ovat miellyttäviä. Päivän aikana olin Jyväskylän keskustan friikki. Sain ilkeitä, hämmästeleviä sekä nauravia ilmeitä. Eräs nainen peitti lapsensa silmät kun kävelivät ohitseni. Monenlaista reaktiota mutta nautin joka hetkestä.

Jokaisella mallilla oli neljä kuvaajaa päivän aikana, vaikka loppupuolella oli jo melko väysynyt oli päivä palkitseva. Tutustuin saman piirin ihmisiin ja pitkästä aikaa oli todella kiva päivä. Vaikka tästäkin suuremmoisesta päivästä on pitkä aika, mielenkiinto kirjoittaa siitä iski vasta nyt.

Mallikuvaus ilta tapahtui siis jo toukokuussa, lämpimässä säässä mikä pelotti maskeerauksieni sulamista hikisessä touhussa. Mutta, onneksi viimeinen kuvaus vei osan maskeista mennessään kun heittäydyimme viimeisen kuvaajan kanssa leikkimään vedellä.

Tässä postauksessa on vain kahden kuvaajan kuvia ja niitäkin vain kaksi per setti. Odottelen vielä viimeisen kuvaajan kuvia sähköpostiini. Kesäloma ei hellitä työelämästä kuvaajillakaan.

Jaakko Manninen
Jaakko Manninen
Arto Tapio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti