torstai 15. lokakuuta 2015

Leffaa ja lomaa


Yllä puhelinkuva katsaus eräästä torstai päivästä kun posti toi uuden killuttimen ranteeseen, käytiin kaverin kanssa katsomassa hänelle ikeasta tyynyt. Koko homma hieman järkytti sillä ikea ei ole mikään paras paikka.
''Don't stray from the path''

Illemmalla sitten vielä leffailtiin Kuopiossa kys. ystävän kanssa. Leffa jonka kävimme katsomassa oli studio Ghiblin tuotos nimeltä  Marine - tyttö ikkunassa. Leffa oli ihan ok, kiva tarina ja piirrokset taas hienoja, muutama glitchi löytyi ja olisin varmasti nauranut maha kippurassa jos olisimme käyneet katsomassa dubatun version. Japaniksi on aina mahtavampi katsoa ja samalla oppii kieltäkin vähän.
Torstai-perjantai yö veti meidän baariin ja siitä takaisin kotikunnalle joelle ja uuteen omaan kämppään ekaa yötä viettämään. Olihan se ''kiva'' nukkua kylmässä kämpässä patjalla ilman kunnon tyynyä ja peittoa, mutta se fiilis oli mitä mahtavin. Oma koti. Ihan oma.
Perjantai aamuna olikin virallinen muuttopäivä uuteen kotiin missä meni loppupäivä. Aamulla kerkesin yhden kuorman tuoda jo kämpille, mutta loput käytiin sitten veljen ja isän avulla hakemassa. Kolme keikkaa siinä ajeltiin edes'takas pakettiautolla kunnes kaikki oli uudessa kodissa. Muutama laatikko purettiin ja isä laittoi mulle TV tason kasaan ynm. sekä lamput kattoon. Tämä kaikki tehtiin, koska meillä oli viikonloppuna kylpyläloma Katinkullassa ja lähtö samana päivänä.


En päässyt yöpymään toista yötä uudessa kodissani vielä vaan jouduin jättämään tavarat laatikoihin vielä viikonlopun ajaksi. Jotenkin harmitti koko kylpylä, mutta lähdin sinne kuitenkin ihan positiivisin mielin. Olihan kyseessä kuitenkin perheloma. Isä, äitipuoli, pikkuveli, isoveli ja hänen naisensa. Mikäpä siinä.
Mukava ja rentouttava viikonloppu se oli kaikenkaikkiaan. Ensimmäinen päivä lilluttiin altailla ja illalla käytiin baarissa isän ja veljen seurassa ja löysimme yläasteen opettajankin mukaan porukkaan. Karaokea(joo tiedän.. oi miksi!? :D), shotteja ja lonkkua. Mukavaa ajanvietettä ja hyvä loma takana.


Sunnuntai aamuna olikin kamala rapula, mutta en voi syyttää kun itseäni. Menin ja join liikaa kun tarjottiin. Onneksi samaisena iltana pääsin kotiin järjestelemään tavaroitani paikoilleen ja samaisena iltana sain kaikki laatikot purettua. Fiilis oli aika pilvissä kun pääsin fiilistelemään vielä illan pimentyessä kynttilöillä omalla kotiohvalla kahvikupposen kera.



Nyt sitä onkin jo asuttu omissa oloissa viikon päivät ja en voi olla muuta kun tyytyväinen. Vaikka pääni ei ole täysin selvä ja vituttaa sekä masentaa melkein jokapäivä on tämä silti parasta pitkään aikaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti