perjantai 2. lokakuuta 2015

Mietteitä sekä muutoksia, paljon kaunista ja rumaa


Suurin sekä parhain asia viimeaikoina on oma kämppä. Vihdoin löytyi asunto mihin voin lähteä eläimieni kanssa. Kerrostalo yksiö kuulostaa ankealta mutta onneksi kyseessä on hyvinkin valoisa, parvekkeellinen sekä vaatehuoneellinen(!!) 35neliön asunto.
Avainta en ole vielä saanut kun ensin täytyy käydä näyttämässä sosiaalitoimistossa sopimuksia ja hankkia kotivakuutus ja sensellaista rumbaa. Onneksi ympärillä on muutama ihminen jotka auttavat muutossa. Mukaan lähtee hyllyjä ja sensellaista tästä kämpästä, mukaanlukien tietty kaksi kissaa ja Ruusu-koiraseni.

Mieliala on heitellyt ja raivokohtauksia pamahdellut kun on joutunut exän kanssa asumaan. Tietysti on erimielisyyksiä mutta että kun ahdistaa vaan niin pirusti. Viikon sisään pääsen pois tukahduttavasta ilmapiiristä, omaan kotiin. Tai no en vielä ihan asettumaan sillä 9.päivä perjantaina lähden isoveljeni kyydillä hänelle ja lähdemme siitä kohti Vuokattia ja Katinkullan kylpylää. 10-11päivä on meillä perheen kesken kylpyläloma. Yksin on harmittavaa lähteä mutta onneksi on perhe mukana. 11päivä matka jatkuu Rovaniemelle lapin maisemiin. Sodankyläänkin lähdetään kalaan ja tuulastamaan mökillemme. Ihanaa lomaa, mutta hevoset huolettavat. Olen ollut nyt niin paljon poiss niiden silmistä että hävettää kun piti exääkin lähteä karkuun muutamaksi päiväksi isoveljen luokse, mutta jospa tämä tästä valottuu kun pääsen muuttamaan ja saan oman päivärutiinini kuntoon, pyörän sekä asettua taloksi karvakorvieni kanssa.


Päiviäni on nyt piristänyt uudet vaatteet, kamera ja tuossa kuvassa näkyvä Danbo figuuri sekä ystävät. Kun ystäviä ei lähelläni ole, niin onneksi on puhelin jolla pitää yhteyttä.
Kämppään muutettuani ja asiani kuntoon saatuani on aika varata Ruusulle sterilointipöydälle aika ja kissoille myös. Rahaa menee mutta en vaikka syö kuukauteen kunhan karvaiset ystäväni voivat hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti