lauantai 22. elokuuta 2015

Aloitus..


Elämä on roskaa, täynnä valhetta ja tuskaa.
Miten sen sitten elämme on aivan oma asiamme, mutta nyt minä vähät välitän omasta yksityisyydestäni ja aloitan kirjoittamaan pimeimmistä ajatuksistani sekä ihanista arkipäivistä.

Elän yhdeksännettätoista kesääni ja olen turhautunut, masentunut ja hammaslääkäriä pelkäävä ihminen. Elän elämäni, niinsanotusti 'parhainta' aikaa vaikka kaikki on täyttä sontaa. Pakkoa myöntää, että eihän tästä elämästä mihinkään ole vaikka mulla on kaikkee mitä haluan.
Let's be real.. melkein kaikkea, sillä ihminen on tyytymätön ja jokaisessa asuu pieni ahne paskiainen.

ONNELLISUUS....missä kuppaat?
Täällä odottelen sua vähän pysyvämmäks tuttavaks.

Tällähetkellä elämässäni on ex-poikaystävä, koira, kolme kissaa sekä kaksi hevosta.
Mies pelaa tietokoneella ja minä kuppaan keittiönpöydän ääressä täydessä hiljaisuudessa, että tämä peruna saisi pelata rauhassa.
Kolme kissaa kiehnää jaloissa ja karvoja löytyy jokapuolelta, myös sieltä mistä niitä en haluaisi löytää.
Hevoset ovat tämänhetken piriste vaikka toinen niistä onkin täysi aasin peräreikä.
Koira on POP. Se rakastaa ja antaa anteeksi jos miehen kanssa joskus huudetaan kurkut suorina, mutta mitäpä sitä ei eronnut pariskunta tekisi saman katon alla asuessa. Asun vielä tuon ihmisen kanssa koska omaa kämppää ei vain meinaa löytyä minne saisi ottaa eläimiä. Samalle paikkakunnalle joudun hevosteni takia jäämään ainakin toisaiseksi.

 
Blogin aloitus ei ole mulle uutta sillä kirjoitan hevos- sekä koirablogia. Tälläisen reaalisuuden esiin tuovan bloign halusin ihan mielenkiinnosta avata ja kokeilla toimisko ja auttasko tähän ikuiseen päänjomotukseen kun sais avautuu jonnekkin. Aiemmin koulussa tein ''pään tyhjennyksiä'' Deviantart nimiselle sivulle josta poistin melkein kaikki, jäljellä muutama sielläkin ja kaikki englanniksi. Enkku jotenkin on sulavampaa mulle eli avautumisia tiedossa myös englanniksi.

Jos jäät seuraamaan niin tervetuloa vaan. Kommentointi hyväksyttyä niin hyvässä kuin pahassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti